|
Головний Головний Закарпатський Форум |
16.02.2009, 01:50
|
|
Ви Подякували 32 раз(ів)
Вам Подякували 231 раз(ів)
|
Як ви долаєте стреси і поганий настрій?
Сьогодні реалії життя постійно прагнуть зіпсувати нам настрій, а ще гірше - створюють стресові ситуації. Давайте разом долати негативні емоції і перешкоди, щоб вони не переросли в стреси. У кожного є свої "рецепти" і "секрети", які допоможуть іншим.
|
|
|
16.02.2009, 14:51
|
|
Вам Подякували 2 раз(ів)
|
После работы сделать ванную с пеной и полежать в ней около часа. Этот способ меня еще никогда не подводил
|
|
|
16.02.2009, 17:39
|
|
Ви Подякували 1 раз(ів)
Вам Подякували 2 раз(ів)
|
Я стараюсь в это время побыть одной, чтобы обдумать причину, найти выход из ситуации.
|
|
|
17.02.2009, 17:39
|
|
Адреса: Київ
Вік: 43
Ви Подякували 9 раз(ів)
Вам Подякували 3 раз(ів)
|
szantai!
Я вдячна Вам за те що Ви відкрили цю тему. Стрес — неминуча реальність нашого життя, і зовсім уникнути його не можна. Проте можна навчитися з ним справлятися.
Для мене першочерговою є допомога друзів. Не тримаєте свої відчуття в себе. Поділитеся ними з ким-нибудь, хто здатний розсудливо оцінити ситуацію, зрозуміти вас і допомогти.
|
|
|
17.02.2009, 19:26
|
|
|
Если я пришел домой и мне плохо болит голова или просто плохое настроение .. я выпью горячий чай, включу тихую музыку, часто люблю смотреть в окно посколько я живу на 15ом этаже и вид на Днепр - это очень успокаивает.
|
|
|
19.02.2009, 17:48
|
|
Заблокирован
Адреса: Черкаси
Вам Подякували 1 раз
|
Если у меня просто плохое настроения - прошу домашних не трогать меня и принимаю ванную, предварительно приготовив себе чашку кофе, свечки, включаю спокойную музыку.
А если совсем плохо, то что-то меняю в себе, например: цвет волос, стрижку.
|
|
|
19.02.2009, 19:04
|
|
Вам Подякували 1 раз
|
Наушники на уши... Из музыки что-нибудь потяжелее - Ария или Маврин... И на компьютере в стрелялке какой-нибудь поубивать пару десятков монстров, представляя, что это и есть та причина, из-за которой у меня плохое настроение...
|
|
|
20.02.2009, 13:57
|
|
Адреса: Україна
|
А я люблю гуляти вулицями свого міста. Дуже допомагає від стресу.
|
|
|
21.02.2009, 00:29
|
|
Ви Подякували 32 раз(ів)
Вам Подякували 231 раз(ів)
|
Дійсно, стрес - дуже небезпечна річ. Від нього ніхто не застрахований. Кожному доводиться пережити важкі часи... Та ні в якому випадку не можна допустити, щоб стресовий стан викликав депресію!
Не оминуло нещастя і мене... Я дуже переживала, частіше почало виникати бажання побути на самоті, замкнулася у собі. Страждала сама, а пізніше зрозуміла, що через мене страждають чоловік і діти. Розуміла ситуацію, але нічого не могла зробити із собою.
Та одного дня по телевізору випадково побачила передачу про молодих людей-інвалідів, які без ніг та з купою хвороб раділи життю, самі робили його активним і насиченим позитивними подіями. Мені стало соромно за себе, за свою поведінку... Саме тоді я сказала собі:"Досить!". І з того дня моє життя почало повертатися у нормальне русло. З тих пір кожну подібну ситуацію порівнюю з тим випадком. Залишитися калікою - ось трагедія, ось проблема! А мої неприємності - це справжня дрібниця! У такому порівнянні ховається велика сила, яка допомагає долати труднощі. Ніколи не падайте духом! Не існує нічого такого, з чим би людина не могла впоратися.
|
|
|
21.02.2009, 11:08
|
|
Адреса: Ужгород
Ви Подякували 1 раз(ів)
|
На самом деле, когда тебе плохо кажется, что мир вокруг стал каким-то холодным, серым, никто тебя не понимает и помочь не может! но, стоит иногда задуматься, а на самом ли деле у нас такая страшная и не решаемая проблема????!!! ведь очень часто мы делаем с бытовых проблем - мировой кризис!!! в то время, когда есть люди, которые научились жить и ценить свою жизнь, не смотря ни на что!!! улыбаться, сквозь слезы, радоваться шелесту листьев в парке, смеху детей и лучам солнца!!!!
|
|
|
Тут присутні: 1 (користувачів: 0 , гостей: 1)
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вид
|
Ваші права в розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати
Ви не можете додавати вкладення
Ви не можете редагувати повідомлення
HTML код Выкл.
|
|
|
Часовий пояс GMT +2, Поточний час: 03:02.
|
|
 |