Закарпатський Форум 'Уж Форум'
Українська Русский English
Фотоальбом Flash-Ігри
Новини Погода

Повернутися   Форум Закарпаття > Закарпаття > Новини Закарпаття
Новини Закарпаття Новини Закарпаття й не тільки...

Відповідь
 
Опублікувати тему в ВКонтакте Опублікувати тему в Facebook Опублікувати тему в Mail.Ru Опублікувати тему в Живой Журнал Опублікувати тему в Twitter Опублікувати тему в FriendFeed Опублікувати тему в Google  Опції теми Опції перегляду

Перевищений рівень вмісту нітратів у капусті із Закарпаття

30.07.2009, 08:58   Залишайте свої коментарі, реєстрація необов'язкова

Майже десять тисяч тонн овочів і фруктів не були допущені на ринки Івано-Франківщини через перевищений рівень вмісту нітратів.

Державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринках Прикарпаття за перше півріччя цього року провели 33 655 досліджень зразків овочів та фруктів, зокрема 14 447 досліджень на вміст нітратів. Не допущено у реалізацію 15 659 т неякісних овочів та фруктів, зокрема з причини перевищеного максимально допустимого рівня нітратів - 9689 т (118 випадків). Перевищений вміст нітратів в овочевій продукції виявлено державною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Івано-Франківська в 72 випадках (8,194 т) - це в основному рання капуста із Закарпаття, в Долині - у 30 випадках (0,783 т), у Коломиї - у 12 випадках (0,532 т), в Снятині - у 4 випадках (0,180 т).



Схожі теми
• Закарпаття: Добробут села Сільце тримається на ранній капусті, помідорах та солодкому перці 
• У тепличних овочах вміст нітратів вищий утричі 
• В Ужгороді обговорювали проблему зниження вмісту нутрієнтів 
Відповідь

Тут присутні: 1 (користувачів: 0 , гостей: 1)
 
Опції теми
Опції перегляду

Ваші права в розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати
Ви не можете додавати вкладення
Ви не можете редагувати повідомлення

BB code is Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Швидкий перехід


Часовий пояс GMT +2, Поточний час: 00:31.


bigmir)net TOP 100