|
Для дорослих Розмови на дорослі теми |
07.07.2020, 11:47
|
|
Вам Подякували 1 раз
|
Потенція
Не хочу вдаватись в подробиці, але як ви підтримуєте своє чоловіче здоров'я?
|
|
|
07.07.2020, 12:04
|
|
Вік: 36
|
Щоб не було проблем у старшому віці, тут головне - "регулярність інтиму", презверватив, щоб не було болячок, активний спосіб життя і відсутність зайвої ваги. І треба починати з юності, а не в 60 років. Як з мужиками сядемо, то після 50 у кожного другого біда. Жаліються - "дружина просить, а я вже не можу, і захекуюсь і спадаю"
|
|
|
07.07.2020, 12:07
|
|
Вам Подякували 1 раз
|
 |
Цитата: |
 |
|
|
 |
Повідомлення від Віталій |
 |
|
|
|
|
|
|
Щоб не було проблем у старшому віці, тут головне - "регулярність інтиму", презверватив, щоб не було болячок, активний спосіб життя і відсутність зайвої ваги. І треба починати з юності, а не в 60 років. Як з мужиками сядемо, то після 50 у кожного другого біда. Жаліються - "дружина просить, а я вже не можу, і захекуюсь і спадаю"
|
|
 |
|
 |
|
То що робити, коли вже біда? Наче і дружина чудова, і хочеться. а воно як в тому анекдоті: Піп із попадею в ліжку.
Піп: — Господи, зміцни й направ! Направ і зміцни!
Попадя: — Господи! Та ти тільки зміцни, а направити я й сама зможу!
|
|
|
07.07.2020, 12:16
|
|
Вік: 36
|
 |
Цитата: |
 |
|
|
 |
Повідомлення від Runer |
 |
|
|
|
|
|
|
То що робити, коли вже біда? Наче і дружина чудова, і хочеться. а воно як в тому анекдоті: Піп із попадею в ліжку.
Піп: — Господи, зміцни й направ! Направ і зміцни!
Попадя: — Господи! Та ти тільки зміцни, а направити я й сама зможу!
|
|
 |
|
 |
|
Пореготав з жарту 
Займатись спортом, відволікатись один від одного, немає чого вигадувати велосипед. Краще йти одразу до лікаря, хто зна що це може бути, можливо гормони? Мій мені колись прописав еротон, курс, ефект відмінний. Паралельно підключив, за власним бажанням, біг. Це мій рецепт, який я випробував на собі і можу радити. Якщо ви багато сидите на роботі, то тут без комплексного підходу не обійтися
|
|
|
Тут присутні: 1 (користувачів: 0 , гостей: 1)
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вид
|
Ваші права в розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати
Ви не можете додавати вкладення
Ви не можете редагувати повідомлення
HTML код Выкл.
|
|
|
Часовий пояс GMT +2, Поточний час: 15:56.
|
|
 |