|
Новини Закарпаття Новини Закарпаття й не тільки... |
Обережно, в Ужгороді працюють дантисти-шарлатани!
Як повідомляє читач UA-Reporter.com, в Ужгородський стоматологічній кліниці «Натадент» працюють дантисти-шарлатани. Щодо конкретного випадку, то я (дописувач-ред.) у другій половині грудня 2008 року з гострим зубним болем я звернувся в «Натадент».
Там лікар повідомила мені, що на на нижньому 6, 7, 8 зубі необхідно вбивати нерви, пломбувати всі канали, ставити штифти і покривати полімерними пломбами – і відповідно було взято грошей по повній програмі: 1000 грн. А вже через три місяці, в суботу, я відчув сильний біль саме на «пролікованих по вищій категорії» зубах, а підвечір весь лівий бік напух – до понеділка не дотягнув і звернувся в найближчу приваатну клініку, де мені відразу зробили рентген і виявилися цікаві речі. Зокрема пломбу на болючому 7 зубі в «Натаденті» поклали на хворий зуб без попереднього лікування (майже дуже спішили заробити гроші), в результаті чого під ним утворилась кіста з гнійним утворенням, а в суботу гнійну капсулу прорвало…. – в результаті прийшлось рвати зуб і вичищати гній.
Ще один цікавий факт виявив рентген – виявилось, що на жодному із «пролікованих» в «Натаденті» не виявилось жодного штифта….
Ось такі халтурщики і шарлатани, які заробляють на людському болі гроші, працюють в «Натаденті». Моя порада усім потенційним клієнтам цієї стоматологічної фірми – не робіть моїх помілок довірливої людини – обов’язково збірігайте чеки протягом усієї їх гарантії (2 роки) і вимагайте видачу на руки усіх рентгенівських знімків. До речі, на сайті цієї фірми – www.natadent.com – нема форуму чи навіть хоч якоїсь сторіки для клієнтів, щоб ми могли звернутись туди із своїми скаргами – є лише реклама про їх досягнення та можливості.
Жертва дантистів Ужгородської філії «Натадент».
З листа в редакцію
|
07.04.2009, 07:22
|
|
Ви Подякували 16 раз(ів)
Вам Подякували 34 раз(ів)
|
Это не шарлатаны, просто люди не знающие, как правильно лечить зубы.
|
|
|
07.04.2009, 12:23
|
|
Вам Подякували 1 раз
|
Тож так воно i має бути, коли працюють не на совiсть, а тiкi за гроши. А за гроши мати рiдну вiддадуть
|
|
|
07.04.2009, 12:29
|
|
Вік: 39
Ви Подякували 4 раз(ів)
|
Дипломи швидше за все куплені за ті ж гроші, після подібних випадків зайвий раз задумаєшся, а чи треба до лікаря йти...
|
|
|
07.04.2009, 12:59
|
|
Вам Подякували 1 раз
|
Тодi лiкар до тебе прийде, бо грошi треба.
|
|
|
07.04.2009, 13:11
|
|
Вік: 39
Ви Подякували 4 раз(ів)
|
PQ2, це точно...
|
|
|
09.04.2009, 12:01
|
|
Адреса: Ужгород
Вік: 46
Ви Подякували 35 раз(ів)
Вам Подякували 38 раз(ів)
|
Думаю, що в "Натаденті" є і спеціалісти, але толку з них мало, якщо вони по сутності не лікарі, а бездушні бізнесмени, в яких на думці лише "як заробити гроші?", а не здоровя людей, які потребують допомоги.
|
|
|
09.04.2009, 13:01
|
|
Гаражный Гуру
Адреса: Transcarpathian Region
Вік: 41
Ви Подякували 34 раз(ів)
Вам Подякували 101 раз(ів)
|
в который раз убеждаешься, что лучше не болеть...
|
|
|
Тут присутні: 1 (користувачів: 0 , гостей: 1)
|
|
Опції теми |
|
Опції перегляду |
Лінійний вид
|
Ваші права в розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете відповідати
Ви не можете додавати вкладення
Ви не можете редагувати повідомлення
HTML код Выкл.
|
|
|
Часовий пояс GMT +2, Поточний час: 06:13.
|
|
 |