Показати повідомлення окремо
Старий 10.05.2016, 11:49   #39
 
Аватар для Sanya_1985
 
Реєстрація: 01.09.2015
Вік: 35
Повідомлень: 4
За замовчуванням

Хочу попробувати Лазанью з фаршем, але боюся "як завжди" пересушити )) Знайома порадила рецепт:

● Домашня паста 1 порція розрізана на 8 листів
● Рослинна олія 1 столова ложка
● Цибуля 1/2 склянки
● Часник 2 зубчика
● Яловичий фарш 1 кг.
● Сіль 2 столові ложки
● Чорний перець 2 чайні ложки
● Орегано 1 столова ложка
● Сир "Рікотта" 2 склянки
● Курячі яйця 1 шт.
● Соус “Маринара” 3 склянки
● Моцарелла 3 склянки
● Пармезан 1/2 склянки

але хочу запитати в тих хто вже "вдало" готував лазанью чи рецепт добрый, чи ще э якысь нюанси?

Останній раз редагувалося Rostok, 15.10.2016 в 11:08 Причина: заборона реклами
Sanya_1985 поза форумом   Відповісти із цитуванням