PDA

Перегляд повної версії : футбол

veselchak
09.03.2009, 11:48
Думаю, багато людей люблять таку гру як футбол, і вболіває за яку-небудь команду. Я вболіваю за харківський Металіст, але я також вболіваю і за декілька команд в європейських чемпіонатах. За яку команду вболіваєте ви?

XIMIK
10.03.2009, 14:13
Я вболіваю за київське "Динамо" але це стосується українського чемпіонату. А на євроарені вболіваю за всі наші клуби.
А у четвер буду вболівати за Україну - ми вже у 1.4 фінала Кубка УЄФА:smile85:

Вакула
10.03.2009, 15:14
Ніщо так не об'єднує людей, як футбол. Я от мешкаю у Севастополі і ви розумієте яке тут відношення до українців, м'яко кажучи не добре :) Але усі вболівають не за ЦСКА і Зеніт, а за Динамо, що дуже приємно.

Juv88
26.03.2009, 16:39
Футбол это великая игра!
Мои любимые команды это Juventus и Зенит.
Что-то вообще нет обсуждения про предстоящие отборочные игры Чемпионата Мира 2010 году. Если кому интересно, напомню, что сборная Украины проведет свой первый матч в этом году в выездном матче против Англии. В случае победы украинская сборная может подняться на вторую строчку в группе 6.

ann-a
02.04.2009, 16:41
Футбол это великая игра!
Если кому интересно, напомню, что сборная Украины проведет свой первый матч в этом году в выездном матче против Англии. В случае победы украинская сборная может подняться на вторую строчку в группе 6.
На жаль, наша збірна програла збірній Англії, з рахунком 2:1. Нам забили Крауч на 29 хвилині і за 8 хвилин до закінчення матчу – Террі. Хоча гол Шевченка, на 74 хвилині, вселив в мене надію на нічию. :(

Chip
03.04.2009, 12:13
На жаль, наша збірна програла збірній Англії, з рахунком 2:1. Нам забили Крауч на 29 хвилині і за 8 хвилин до закінчення матчу – Террі. Хоча гол Шевченка, на 74 хвилині, вселив в мене надію на нічию. :(
Я теж чекав нічию, враховуючи, що британська збірна сильний суперник. Англійці взагалі досить розслаблено грали. Хоча нашим це не допомогло. Пропустити 2 майже однакові голи:smile75:. Таке враження, що вони не тренуванням тиждень займались, а бозна чим.

відео http://turnir.com.ua/futbol/video/02042009_0052_sergius_anglij_ukraina_2_1

Добре, що хоч Шева забив! До речі, це його 40-ий ювілейний гол за збірну.:smile85:

Никита
18.04.2009, 15:29
Повезло Украине, что у них есть такой игрок, как Шевченко. Игрок мирового класса. Забил гол англичанам на выезде. Хоть он и не спас команду от поражения, но всё равно хорош. Ну а англичане теперь по-особому настраиваются на команды из Восточной Европы. Всё-таки помнят они ещё порожение от хорватов. Я думаю у Украины не было шансов.